Navigatie
Partyschepen
Bootverkoop
Bootverhuur
Stalling
Fotoalbum
Gastenboek
Meer informatie
Home | Gastenboek

Plaats bericht
zondag 29 juli 2018
Geplaatst door: Fam. Spithoven
Datum: 31-07-2018
Wij hebben een superfeest gehad op de boot de Vinkeplas! Onze gasten en wij hebben genoten. Het eten en ijsbuffet smaakte heerlijk. De Bediening zorgde dat niemand iets tekort kwam. En de kapitein liet ons de mooie Vinkeveens plassen zien, door rond te varen. Kortom Geweldig! Alle medewerkers van Klinkhamer hartelijk bedankt. Gr. Jan en Ria

Geplaatst door: J. van A.
Datum: 19-06-2018
17-6-2018 4 uur gevaren op de Vinkeplas.Mooie boot prima bediening en dito buffet en ijsbuffet. Prachtige tocht. Zeer tevreden. Bemanning hartelijk dank voor deze mooie dag.

Geplaatst door: Truus van der Greft
Datum: 05-06-2018
Zaterdag 26 mei j.l. een geweldig feest gehad. Gevaren op de Vinkeveense Plassen. Dat het geweldig was, hadden wij mede te danken aan rederij Klinkhamer. Goede en aardige bediening. Heerlijk eten, genoeg te drinken. Zonnig weer. Prachtige boot!! Een Top feest. Een aanrader. Bedankt Jim.

gezocht en een bedankje voor e
Geplaatst door: alexander
Datum: 23-04-2018
Afgelopen zondag Vinkeveen zingt Hazes was super en we hadden er ook mooi weer bij. En ik weet dit is geen love letters maar ik wil het toch proberen. Want het was niet alleen gezellig, maar ik heb hier ook een hele mooie jonge vrouw ontmoet. Maar ik ben zo stom geweest en misschien wel te verlegen om aan haar haar nummer te vragen. Deze mooie vrouw ongeveer 1.70 lang droeg groene sneakers een spijker broek en een groen t-shirt ,ze had donkerblond haar tot net over dr schouders en ze had hele mooie ogen. Ze was samen met 4 vriendinnen op de boot uit omgeving vinkeveen. We hebben heel kort even gepraat bij de wc waar ik haar voor liet gaan en op t beneden dek kwam ze zo mooi als ze was op mij aflopen en klinkte wij de glazen. En ja nu zit ik heel de dag aan haar te denken hoe ik met haar in contact kan komen. Wie kan en of wil mij helpen. Ik hoor het heel graag. Eventueel is hier mn mail adres akoot@hotmail.nl.

dagje varen met interboat sloe
Geplaatst door: John van Hoefen Wijsard
Datum: 16-10-2017
Zondag 15 oktober 2017, extreem mooi en zacht weer voor de maand oktober. 21 graden, Samen met Chris mijn vrouw en mijn moeder hebben we de sloep, een interboat 19 met inbouw Vetus diesel met 22 pk voor ruim 2 uurtjes gehuurd. En wat een fijne sloep blijkt dat zeg! Voordat we vertrekken legt de eigenaar van Klinkhamer ons goed uit hoe e.e.a. werkt, geeft ons een kaart en wat tips over hoe het beste te varen, want de wind steekt op. We besluiten op zijn advies een rondje te maken en achter de eilandjes langs te varen, lekker in de luwte van de wind. Vrouw en moeder en uiteraard ondergtekende hebben een schitterende middag. Het is redelijk druk op de plas en de meeste eigenaren die hun zeilboot al winterklaar aan het maken zijn, besluiten het er toch nog maar even op te wagen. Een schitterend gezicht! Al met al een geslaagd en wel bestede zondagmiddag waarop ik mijn moeder, in haar tijd een fanatieke zeiler, erg gelukkig heb gemaakt. Graag wil ik hierbij complimenten maken over de prima service en flexibiliteit van de fa. Klinkhamer en in de laatste plaats voor de echt heerlijke sloep van Interboat die zij onlangs hebben verworven en aan hun huurvloot hebben toegevoegd.

geweldig
Geplaatst door: Alda van Vroonhoven
Datum: 15-08-2017
Gister een geweldige mooie zonnige boottocht gemaakt met vrienden op de Vinkeveense plassen met de mooie Interboot 16. Een aanrader om met deze boot een tocht te gaan maken. Wat een mooie omgeving, het was heerlijk!

90e Verjaardag
Geplaatst door: Marieke Schakenbos
Datum: 22-04-2017
11 april-2017 de 90e verjaardag van mijn moeder.Gevierd met familie en vrienden. De Partyboot van Rederij Klinkhamer was haar keuze. Het was een gezellige en goed verzorgende middag en avond. De bediening en het eten heel goed verzorgd en lekker. De boottocht ook heel mooi. Professioneel gedaan, echt geweldig. We hebben heel veel reacties gehad op een geslaagde dag. Mijn moeder kan op een mooie dag terug kijken. Dankzij Rederij Klinkhamer. Echt een aanrader.

Geplaatst door: ger zieltjens
Datum: 05-04-2017
Beste heer Klinhamer, hierbij wil ik u vriendelijk bedanken voor de te gekke service die u mij geboden heeft. Mijn boot lag bij de plashoeve en er moest een defecte generator vanaf gehezen worden en de nieuwe er weer op. Er zou iemand komen met een heftruck deze liet het echter afweten. Ik ging naar hem toe en was direct bereid mij te helpen. Hij kwam met zijn geweldige truck en klaarde deze klus heel professioneel. Geweldige service terwijl wij elkaar niet eens eerder hadden ontmoet. GEWELDIG. Wens jou en je bedrijf heel veel geluk en een te gekke zomer. Tot ziens. Ger Zieltjens

Dubbel feest!
Geplaatst door: Elly Wind
Datum: 27-03-2017
Gisteren mijn verjaardag Ún onze trouwdag gevierd. We hebben genoten! Prachtige boot, hele aardige bediening en een super kapitein. Het eten was geweldig. Ik kan iedereen aanraden om zijn of haar feest met deze rederij te vieren. Allemaal hartelijk bedankt voor deze topdag! 😘

25 jaar getrouwd
Geplaatst door: Duikersloot
Datum: 08-09-2015
Zaterdag 5 september 2015, tijdens de nacht van Neptunes ons feest gevierd op het schip "waterland". Wat een feest. Onder leiding van de kundige kapitein Frans en Jan en Alie (recht uit de Jordaan) in de bediening is niemand iets tekort gekomen. Het Klinkhamer buffet was heerlijk en echt alles was mogelijk. De nacht van Neptunes maakte het bijzonder maar ook zonder dit festijn zouden we een topavond hebben gehad. Dit is leuk voor jong en oud! Jim en je crew: Hartelijk dank.

 
G. Klinkhamer
Home | Adres | Tel. 0294-291545 | info@gklinkhamer.nl | Website & database powered by A-side media