Navigatie
Partyschepen
Bootverkoop
Bootverhuur
Stalling
Fotoalbum
Gastenboek
Meer informatie
Home | Gastenboek

Plaats bericht
dagje varen met interboat sloe
Geplaatst door: John van Hoefen Wijsard
Datum: 16-10-2017
Zondag 15 oktober 2017, extreem mooi en zacht weer voor de maand oktober. 21 graden, Samen met Chris mijn vrouw en mijn moeder hebben we de sloep, een interboat 19 met inbouw Vetus diesel met 22 pk voor ruim 2 uurtjes gehuurd. En wat een fijne sloep blijkt dat zeg! Voordat we vertrekken legt de eigenaar van Klinkhamer ons goed uit hoe e.e.a. werkt, geeft ons een kaart en wat tips over hoe het beste te varen, want de wind steekt op. We besluiten op zijn advies een rondje te maken en achter de eilandjes langs te varen, lekker in de luwte van de wind. Vrouw en moeder en uiteraard ondergtekende hebben een schitterende middag. Het is redelijk druk op de plas en de meeste eigenaren die hun zeilboot al winterklaar aan het maken zijn, besluiten het er toch nog maar even op te wagen. Een schitterend gezicht! Al met al een geslaagd en wel bestede zondagmiddag waarop ik mijn moeder, in haar tijd een fanatieke zeiler, erg gelukkig heb gemaakt. Graag wil ik hierbij complimenten maken over de prima service en flexibiliteit van de fa. Klinkhamer en in de laatste plaats voor de echt heerlijke sloep van Interboat die zij onlangs hebben verworven en aan hun huurvloot hebben toegevoegd.

geweldig
Geplaatst door: Alda van Vroonhoven
Datum: 15-08-2017
Gister een geweldige mooie zonnige boottocht gemaakt met vrienden op de Vinkeveense plassen met de mooie Interboot 16. Een aanrader om met deze boot een tocht te gaan maken. Wat een mooie omgeving, het was heerlijk!

90e Verjaardag
Geplaatst door: Marieke Schakenbos
Datum: 22-04-2017
11 april-2017 de 90e verjaardag van mijn moeder.Gevierd met familie en vrienden. De Partyboot van Rederij Klinkhamer was haar keuze. Het was een gezellige en goed verzorgende middag en avond. De bediening en het eten heel goed verzorgd en lekker. De boottocht ook heel mooi. Professioneel gedaan, echt geweldig. We hebben heel veel reacties gehad op een geslaagde dag. Mijn moeder kan op een mooie dag terug kijken. Dankzij Rederij Klinkhamer. Echt een aanrader.

Geplaatst door: ger zieltjens
Datum: 05-04-2017
Beste heer Klinhamer, hierbij wil ik u vriendelijk bedanken voor de te gekke service die u mij geboden heeft. Mijn boot lag bij de plashoeve en er moest een defecte generator vanaf gehezen worden en de nieuwe er weer op. Er zou iemand komen met een heftruck deze liet het echter afweten. Ik ging naar hem toe en was direct bereid mij te helpen. Hij kwam met zijn geweldige truck en klaarde deze klus heel professioneel. Geweldige service terwijl wij elkaar niet eens eerder hadden ontmoet. GEWELDIG. Wens jou en je bedrijf heel veel geluk en een te gekke zomer. Tot ziens. Ger Zieltjens

Dubbel feest!
Geplaatst door: Elly Wind
Datum: 27-03-2017
Gisteren mijn verjaardag én onze trouwdag gevierd. We hebben genoten! Prachtige boot, hele aardige bediening en een super kapitein. Het eten was geweldig. Ik kan iedereen aanraden om zijn of haar feest met deze rederij te vieren. Allemaal hartelijk bedankt voor deze topdag! 😘

25 jaar getrouwd
Geplaatst door: Duikersloot
Datum: 08-09-2015
Zaterdag 5 september 2015, tijdens de nacht van Neptunes ons feest gevierd op het schip "waterland". Wat een feest. Onder leiding van de kundige kapitein Frans en Jan en Alie (recht uit de Jordaan) in de bediening is niemand iets tekort gekomen. Het Klinkhamer buffet was heerlijk en echt alles was mogelijk. De nacht van Neptunes maakte het bijzonder maar ook zonder dit festijn zouden we een topavond hebben gehad. Dit is leuk voor jong en oud! Jim en je crew: Hartelijk dank.

Geplaatst door: Ann Geelen
Datum: 15-07-2015
Op 4 juni zijn we met de Stichting Via Beelden Coachen de uitdaging aangegaan om een studiedag voor de de Beeldcoaches Jeugd, Gezin, Welzijn en Zorg in Nederland te organiseren op de boot. Een fantastische ervaring, mede dankzij de geweldige inzet van de eigenaar Jim. Hij heeft alles in het werk gesteld om de studiedag tot een succes te maken. Ook voor hem een nieuwe ervaring. Enkele reacties van de deelnemers over de locatie van deze studiedag: Mooie thema’s, prachtige ambiance, gepassioneerde workshopleiders. Het voelt als een goed gevulde vrije dag. Zo leuk is leren! Combinatie training/natuur geweldig. Wil je zien hoe het was? Bekijk dan het filmpje op de website viabeeldencoachen.nl bij nieuws.

huwelijks receptie
Geplaatst door: Nicolette & Andy Birtwell - du
Datum: 02-06-2015
Eind mei trouwden we aan de Vinkeveense plassen. Na de ceremonie stapten we met bijna 90 mensen aan boord van de Vinkeplas voor een varende receptie. Zowel wij zelf als onze gasten hebben genoten! De bediening van de dames was zeer vriendelijk, vlot en attent. Het overleg vooraf met Jim, de schipper en bedrijfsleider, was eveneens efficient en gemoedelijk. Een absolute aanrader!

25 jarig huwelijksfeest a/b va
Geplaatst door: Louis & Wieske Schaeffer
Datum: 31-08-2014
Op 30-8 2014 vierden wij ons 25 jarig huwelijks feest aan boord van "de Waterland" En wat voor een feest, super gezellig! Er werd goed geschonken, super bediening, heerlijk gegeten en een perfekte schipper, die ook nog eens een prima kok bleek te zijn! het was echt TOP! Een AANRADER!!!

Een geslaagde 80e verjaardag
Geplaatst door: Familie Schreurs
Datum: 30-06-2014
Afgelopen zaterdag hebben wij op De Vinkenplas de 80e verjaardag van onze moeder/oma gevierd. Het was in een woord geweldig! Na een hartelijke ontvangst door de twee gastvrouwen staken we van wal. Frans was deze middag onze kapitein en bracht ons op de mooiste plekjes van de Vinkeveense plassen. Op ons verzoek ging hij zelfs nog naar voor ons extra bekende plekjes. Tijdens de vaartocht werden we verwend met drankjes en hapjes. De bediening was geweldig en werden we zowel beneden als op het dek voortdurend van een natje en droogje voorzien. Tegen de avond stond een heerlijk buffet met koude en warme gerechten voor ons klaar. We hebben allemaal genoten van deze prachtige middag- en avond. Echt een aanrader!

 
G. Klinkhamer
Home | Adres | Tel. 0294-291545 | info@gklinkhamer.nl | Website & database powered by A-side media